TOEGANKELIJKHEID

ALGEMENE TIPS

  • Ben je wat moeilijk te been, slechthorend of slechtziend? Meld dit duidelijk bij de reservatie van tickets voor een voorstelling: via onze balie, 015 50 28 70 of blikveld@bonheiden.be. Weet dat je in onze podiumzaal tribunetrappen kan vermijden door bij online reservatie de juiste plaats te kiezen op het zaalplan: kies voor rij A. 
  • Op de parking naast 't Blikveld zijn enkele parkeerplaatsen voor personen met een handicap voorzien. 
  • De hoofdingang & parking van GC 't Blikveld bevinden zich op gelijk niveau met de podiumzaal, vergaderlokalen & cafetaria.
  • GC 't Blikveld beschikt over aangepast sanitair voor personen met een handicap.

ROLSTOELGEBRUIKER

De voorstellingen in GC ’t Blikveld zijn steeds toegankelijk voor een beperkt aantal rolstoelgebruikers. Het is echter niet mogelijk online een rolstoelplaats te reserveren via de website. Je bestelt je tickets best tijdig via 015 50 28 70 of blikveld@bonheiden.be. Vermeld het duidelijk bij je reservatie, zodat we zeker een geschikte plaats voor je kunnen voorzien. De avond zelf begeleiden onze medewerkers je graag naar je plaats.

HOUDER EUROPEAN DISABILITY CARD

Houders van een European Disability Card (EDC) kunnen genieten van enkele voordelen:

  • EDC-kaarthouders kunnen tickets van voorstellingen georganiseerd door GC 't Blikveld (vzw Krankhoeve) kopen aan het voordelig tarief van een Vriendenpas zonder zelf een Vriendenpas te moeten aanschaffen. Neem hiervoor contact op met ons via blikveld@bonheiden.be.
  • EDC-kaarthouders mogen hun tickets voor het podiumaanbod reeds bestellen voor de reguliere start van de ticketverkoop, met aangifte van de voorkeurspositie in de zaal geïnspireerd door hun beperking. Voor rolstoelgebruikers zal daarbij een plaats op de eerste rij worden voorzien waarbij twee stoelen worden weggenomen om de rolstoel te kunnen plaatsen. Neem hiervoor contact op met ons via blikveld@bonheiden.be.
  • Klik hier voor de andere voordelen van de ECD-kaart bij de vrijetijdsdiensten van Bonheiden.

SLECHTZIEND

Je assistentiehond is uiteraard van harte welkom. Gelieve dit te melden bij reservatie, dan kunnen wij een goede zitplaats voorzien. De avond zelf begeleiden onze medewerkers je graag naar je plaats.

SLECHTHOREND

GC 't Blikveld beschikt voorlopig niet over een ringleiding of individuele gehoorondersteuning.