NIEUW: beheer je tickets makkelijk via de Ticketmatic App

Je vindt GC 't Blikveld voortaan ook terug in de Ticketmatic App, een handige tool om je tickets te beheren via je smartphone.

Download de Ticketmatic App op je smartphone en beheer al je aangekochte tickets op een overzichtelijke manier.

Deze Ticketmatic App vervangt voortaan in GC 't Blikveld andere ‘wallet-apps’ die ticketkopers vroeger vaak gebruikten op hun smartphone. Daarbij moest je in het verleden de aangekochte tickets zelf nog downloaden in de wallet-app, via een link in de bevestigingsmail. Dat zorgde soms voor problemen bij de ticketscan bij bepaalde wallet-types of als er na de initiële aankoop nog iets was aangepast aan het ticketorder (bv. zitje verplaatst, gedeeltelijke annulatie van tickets,...).

We raden dan ook aan om de nieuwe Ticketmatic App te installeren op je smartphone. Vervolgens is het belangrijk dat je in de app aanmeldt met het e-mailadres waarmee ook de tickets werden aankocht. Je krijgt dan bij het eerste gebruik van de app een pincode via dat mailadres, waarmee je jouw account kan openen in de app.

In de app zie je dan meteen al je aangekochte tickets staan; mogelijk ook van andere cultuurhuizen die ook met deze app werken (bv. Cinema Plaza/Duffel, CC Zwaneberg/Heist-o-d/Berg, GC de Melkerij/Zemst, nona/Mechelen,...). 

Voor de ticketscan aan de zaaldeur open je gewoon de app, selecteer de concrete voorstelling en toon de QR-codes die automatisch verschijnen op je smartphone.

Enkele voordelen van de Ticketmatic App:

  • Na aankoop zijn je tickets automatisch beschikbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet meer zelf te downloaden naar een wallet of af te drukken.
  • Eens je tickets in de app geladen zijn, zijn ze bovendien ook offline ter beschikking. Dit betekent dat je zelfs geen internetconnectie nodig hebt bij de toegangscontrole als je op voorhand de tickets al in de app had.
  • De tickets zijn gegarandeerd geldig en up-to-date (ook bv. bij verplaatsing van zitplaatsen of gedeeltelijke annulatie na de initiële aankoop). Je loopt ook geen risico op valse tickets.
  • Je vindt in de app per voorstelling ook steeds up-to-date alle gegevens terug (titel, datum, aanvangsuur, locatie, foto,…) + eventuele extra info (bv. parkeerinfo bij een locatievoorstelling, wijziging qua timing,...).
  • Bij aankoop van meerdere tickets in 1 bestelling (bv. ook voor vrienden) kun je gemakkelijk bepaalde tickets via de app doorsturen naar andere personen (als zij deze app ook gebruiken natuurlijk).