Tom Van Dyck & Bruno Vanden Broecke ZWIJG!

Uitverkocht
  • do17 maart '22van20.15 uurtot21.45 uur

Beste inwoner van Bonheiden en omstreken,

wij zijn twee broers en wij zitten met een vraag die heel dringend gesteld moet worden. Eigenlijk vinden wij dit zelf erg vervelend maar wat moet moet. Daarom zouden wij jullie beleefd willen vragen om op 17 maart 2022 naar de feestzaal in GC ‘t Blikveld te komen.

Tot genoegen en alvast bedankt.

"ZWIJG!" is een tragikomische voorstelling van en met Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck

Tom Van Dyck zette in oktober 2020 opnieuw de stap naar het theater met ‘Wachten op Godot’ dat hij samen met Olympique Dramatique en Toneelhuis maakte. De Standaard schreef “Na 16 jaar afwezigheid op de planken was Van Dycks comeback trouwens een voltreffer”. Dat Tom naast spelen ook schrijft en regisseert toonde hij in tv-werk als Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht, Den Elfde van den Elfde enz... Tom deelde al meermaals een filmset met Bruno Vanden Broecke - gekend en geprezen als fantastisch speler - en hij regisseerde Bruno zelfs voor ‘Den Elfde van den Elfde’ in een rol die speciaal voor hem werd geschreven.

De twee broeden al jaren op een volgende samenwerking. En nu is de goesting zo groot om samen iets wonderlijks voor toneel te maken. Zij twee... schrijven, maken en spelen.

Van en met: Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck