ZomerZondag: Tutu Puoane & Ewout Pierreux + Sexteto Son

gratis toegang
  • zo28 juli '24van14.00 uurtot23.00 uur

Tijdens deze 41ste editie van de ZomerZondagen presenteren we opnieuw vier zondagen na elkaar gratis openluchtconcerten op het domein van de Krankhoeve!

In de namiddag kan je elke zondag al genieten van een hapje & drankje op het terras, in samenwerking met enkele lokale verenigingen. ‘s Avonds zorgen we telkens voor sfeervolle concerten onder het vlinderzeil.

  • Doorlopend terras met hapjes & tapjes – vanaf 14 u.
    i.s.m. de Mondiale Raad Bonheiden

  • TUTU PUOANE & EWOUT PIERREUX (duo) – 19.30 u.
    Als muzikale - én levenspartners kent dit duo elkaar door en door. Uit de kruisbestuiving tussen de Zuid-Afrikaanse roots van Tutu Puoane en het in klassieke muziek en jazz gewortelde pianospel van Ewout Pierreux ontstond een unieke mix van Afrikaanse, Europese en Amerikaanse muziektradities, geworteld in soul en jazz. Hun nieuwe album ‘Wrapped In Rhythm’ bevat een hoop nieuwe songs gebaseerd op de poëzie van Tutu’s land- en leeftijdsgenote Lebogang Mashile. In duo ondernemen ze een reis doorheen die songs, met hier en daar een spontane cover. Een trip die elke keer iets anders is, maar altijd met een vleugje magie.

  • SEXTETO SON - 21 u.
    Deze 6-koppige band o.l.v. de Cubaanse zanger Nelson Garzón bestaat uit een collectief van Latino-muzikanten die over heel Europa touren. Ze staan garant voor een energieke positivo-show vol traditionele Cubaanse muziek, die ongetwijfeld elke danser zal inspireren en een spontane glimlach tovert op ieders gezicht. Musica, Sabor y Allegria!

Video