ZomerZondag: Robbie Lewis + Wild Deuces

gratis toegang
  • zo21 juli '24van14.00 uurtot23.00 uur

Tijdens deze 41ste editie van de ZomerZondagen presenteren we opnieuw vier zondagen na elkaar gratis openluchtconcerten op het domein van de Krankhoeve!

In de namiddag kan je elke zondag al genieten van een hapje & drankje op het terras, in samenwerking met enkele lokale verenigingen. ‘s Avonds zorgen we telkens voor sfeervolle concerten onder het vlinderzeil.

  • Doorlopend terras met hapjes & tapjes – vanaf 14 u.
    i.s.m. Femma Bonheiden

  • ROBBIE LEWIS  – 19.30 u.
    Robbe Verreth brengt de ideale mix van singer-songwriter en funk: songs met een boodschap waar ook nog eens op gedanst mag worden. Deze 23-jarige Bonheidenaar haalt zijn inspiratie bij artiesten als John Mayer, Bon Iver en Prince. In 2022 nam hij deel aan The Voice, waar hij de jury o.a. verbaasde met een Engelstalige cover van Bazart. Dit jaar haalde zijn nieuwste single ‘Like I did’ zelfs de playlist van Radio 2.

  • WILD DEUCES – 21 u.
    Deze band ontstond in 2015 toen drie muzikanten die reeds lang actief waren binnen de rootsmuziek zich verenigden in deze rockabillygroep. Ondertussen brengen gitarist Steven Janssens (o.a. The Whodads), contrabassist Bart Crauwels (aka ‘Mr. Serious’ en met Bonheidense roots) en drummer Pascal Lunari (aka ‘Oui Oui Pascal’) samen met frontvrouw Manon De Schepper (aka "Mean Missy") een mix van rockabilly, rock 'n roll en een vleugje rhythm ’n blues.

Video