ZomerZondag: The Bonnie Blues + Evergreen Machine

gratis toegang
  • zo14 juli '24van14.00 uurtot23.00 uur

Tijdens deze 41ste editie van de ZomerZondagen presenteren we opnieuw vier zondagen na elkaar gratis openluchtconcerten op het domein van de Krankhoeve!

In de namiddag kan je elke zondag al genieten van een hapje & drankje op het terras, in samenwerking met enkele lokale verenigingen. ‘s Avonds zorgen we telkens voor sfeervolle concerten onder het vlinderzeil.

  • Doorlopend terras met hapjes & tapjes – vanaf 14 u.
    i.s.m. Kon. Muziekvereniging Bonheiden

  • THE BONNIE BLUES – 19.30 u.
    Dit akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. The Andrew Sisters of The Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick. Laura Vanden Heede, Juno Kerstens en Nele Paelinck zingen alle drie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ‘20 tot ‘50 – van slowfox en dansbare klassiekers tot puur cabaret.

  • EVERGREEN MACHINE – 21 u.
    Vijf muzikanten (met o.a. Gert Bettens, Jan De Campenaere en Bart Van Lierde) die hun strepen verdienden bij straffe bands als K’s Choice, Meuris, Admiral Freebee en Venus In Flames grasduinen in de platenkast van hun ouders & grootouders. Ze brengen je klassiekers uit de periode 1930 tot 1970. Popmuziek die gebeiteld staat in ons collectief geheugen. Hits van Bobbejaan Schoepen, The Beatles, Chuck Berry, Tom Jones, The Shadows, Willy Sommers, Elvis, Neil Diamond en Will Tura hebben op het eerste gezicht misschien weinig gemeen, maar het zijn allemaal evergreens voor de eeuwige jeugd!

Video