ZomerZondag met o.a. De Flandriens i.k.v. Vlaanderen Feest!

gratis toegang
 • zo7 juli '24van14.00 uurtot23.00 uur

Tijdens deze 41ste editie van de ZomerZondagen presenteren we opnieuw vier zondagen na elkaar gratis openluchtconcerten op het domein van de Krankhoeve!

In de namiddag kan je elke zondag al genieten van een hapje & drankje op het terras, in samenwerking met enkele lokale verenigingen. ‘s Avonds zorgen we telkens voor sfeervolle concerten onder het vlinderzeil.

Deze eerste zondag van de reeks kadert binnen "Vlaanderen Feest!" n.a.v. het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

 • Doorlopend terras met hapjes & tapjes – vanaf 14 u.
  i.s.m. Kon. Muziekvereniging Bonheiden

 • KINDERANIMATIE – 14 tot 17 u.
  met volksspelen, springkasteel & kindergrime
   
 • Kon. Muziekvereniging Bonheiden – 18 u.
  Onze eigen Muziekvereniging uit Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout voegt ook dit jaar mooie muzikale kleuren toe aan Vlaanderen Feest!

 • Toespraak vanuit het gemeentebestuur - 19 u.

 • DE FLANDRIENS – 20.30 u.
  met o.a. Ronny Mosuse, Mira, Gert Bettens, Wigbert, Jan Hautekiet & Dirk Blanchart
  De Flandriens gaan aan de slag met Belgisch muzikaal erfgoed, waarbij ze anderstalige Belgische popklassiekers hertalen naar het Nederlands. Dat doen ze koppig en eigenzinnig, als echte Flandriens. Zowel teksten als muziek worden binnenstebuiten gekeerd om er een eigen hedendaagse draai aan te geven. Van disco tot new wave, van dance tot chanson, van The Pebbles tot Stromae. Gebracht door een stomende 7-koppige liveband, waarvan
  de muzikanten elk een flink stuk Belgische popgeschiedenis schreven, zowel solo als met o.a. The Radio’s, K’s Choice, Luna Twist, Axelle Red, Clement Peerens, The Scabs,…