Programmatie 'Zomer in Blik' bekend!

We hebben uiteindelijk besloten dat de zomer ook dit jaar nog iets te vroeg komt om al terug de traditionele ZomerZondagen te kunnen organiseren op het domein van de Krankhoeve. We werkten echter wel een coronaveilig alternatief uit met een reeks kleinschalige buitenvoorstellingen op 4 weekenddagen in juli. Met zowel concerten, een familievoorstelling en comedy is er alvast voor elk wat wils!

Deze voorstellingen zullen bij voorkeur plaatsvinden in openlucht in het amfitheater van ’t Blikveld voor een beperkt, zittend publiek. 

We zetten daarbij voorlopig echter maar het aantal tickets in verkoop dat volgens de recentste corona-richtlijnen voor de cultuursector ook zou passen op onze zaaltribune (lees: op rij-niveau telkens 1 lege stoel tussen publieksbubbels). Op die manier kunnen we in geval van slecht weer toch nog op een veilige manier schakelen naar een zaalvoorstelling binnen in 't Blikveld. Op die manier hoeft niemand nat te worden en kan iedereen ongestoord genieten.

Onze podiumzaal beschikt alvast over een performante zaalventilatie met gebruik van 100% buitenlucht & een permanente CO2-monitoring. Het spreekt voor zich dat we ook alle andere geldende overheidsregels m.b.t. corona steeds zullen respecteren in het belang van ieders veiligheid.

Gepubliceerd opvrijdag 4 juni 202117.14 u.