WOODMAN (nieuwe datum!) 2020 - Lubricant for life

Tickets
  • za16 mei '20van20.15 uurtot21.45 uur

Opgelet: deze voorstelling stond eerst gepland op do. 26 maart 2020, maar werd omwille van de corona-situatie verplaatst naar za. 16 mei 2020. Alle tickethouders werden per mail verwittigd en tickets blijven gewoon geldig. Wie toch terugbetaling wenst, moet dit uiterlijk voor 20 april laten weten via blikveld@bonheiden.be of 015 50 28 70.

>>> We volgen de verdere evolutie natuurlijk op de voet / de voorstelling zal ook op deze nieuwe datum enkel plaatsvinden als de maatregelen niet verlengd worden.

Theatergezelschap WOODMAN is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. Eerder speelden ze onder hun eigen naam reeds de voorstelling ‘You may now kiss the bride” (2016) in ’t Blikveld.

In ‘Lubricant for Life’ nemen ze je in een reeks snel opeenvolgende sketches mee op een onvergetelijke reis. Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles gaan ze op zoek naar het glijmiddel om jouw bestaan te smeren. Welke kleine dingen kunnen voor een groot geluk zorgen? Wat maakt jouw dag beter? Is het dat koekje bij de koffie, die warme jas op een koude dag, het geluid van een champagnefles die ontpopt,…?

Schrik alvast niet als je tijdens deze voorstelling plots een stuk pizza in je handen hebt of André Hazes zit te zingen…

“Als een gelukskoekje voor het publiek.” (Het Nieuwsblad, ****)

"Een beetje criticus zou zoveel gratuit enthousiasme wellicht afkeuren, maar hier slaat het wonderwel aan." (De Standaard)

Tekst & spel: Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo
Coach: Evelien Bosmans
In coproductie met: Het Laatste Bedrijf
Met ondersteuning van: Arenbergschouwburg, Belgische Tax Shelter Maatregel & Stad Antwerpen
Met dank aan: HetPaleis

Ongenummerde zitplaatsen

www.woodmanspeelt.be 

lubricant for life trailer from Jan Bosteels on Vimeo.

Video