Zomer in Blik: Dimitri Leue (5+) De familie Von Kapp

Tickets
  • za10 juli '21van15.00 uurtot16.00 uur
Er was eens…Von Kapp.
Von Kapp brengt rock&roll voor kinderen van elke maat en soort.
Von Kapp is bijzonder gul, zelfs volwassenen mogen aan boord.
Klein Duimpje roept: "WAAR ZIJN DIE HANDJES?"
Repelsteeltje steelt repels.
Dansende schoentjes zijn besmettelijk.
Assepoester krijgt dienstencheques.
Een biggetje bouwt een huisje van polyetheen.

Dimitri Leue Von Kapp en zijn familie werken met plezier op uw heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig.

Dimitri Leue is een woordenaar met humor. De frontman bespeelt het jonge volkje als een geboren rattenvanger van Hamelen. Applaus wordt vervangen door een collectieve wilde spagaat in de lucht,“want het einde van een liedje doen wij zo.” Hij duikt in het publiek, voert een gesprek met de ontstemde gitaar van Kenny. Muziek voor kinderen, het is geen evidente opdracht. Maar de familie Von Kapp doet het met verve en veel goesting.” (Theater Aan Zee)

Bezetting: Dimitri Leue (zang & spel), Antoon Offeciers (toetsen), Ken Pichal (gitaar), Wouter Berlaen (bas) en Jordi Geuens (drums)
Concert in het teken van "Vlaanderen Feest!", een initiatief ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Dit familieconcert kadert binnen "Zomer in Blik", een aantal kleinschaligere en coronaveilige zomervoorstellingen die we in juli organiseren (als alternatief voor de afgelaste ZomerZondagen). Deze voorstellingen voor zittend publiek vinden bij voorkeur plaats in openlucht in het amfitheater aan de achterzijde van GC 't Blikveld. 

We verkopen voorlopig echter maar het aantal tickets dat volgens de geldende corona-richtlijnen voor de cultuursector ook zou passen op onze zaaltribune (lees: 1 lege stoel tussen publieksbubbels). Op die manier kunnen we in geval van slecht weer toch nog schakelen naar een zaalconcert binnen in 't Blikveld, zodat niemand nat hoeft te worden en iedereen ongestoord kan genieten. Onze zaal beschikt daarbij alvast over een performante zaalventilatie met gebruik van 100% buitenlucht & een permanente CO2-monitoring. Het spreekt voor zich dat we ook alle andere overheidsregels zullen respecteren.

Video