Michael Van Peel Van Peel tot evenaar (reisvertelling)

Laatste tickets
  • do8 oktober '20van20.15 uurtot21.30 uur

CORONA-UPDATE:
Deze vertelling zal coronaproof plaatsvinden met min. 1 meter afstand tussen ticketbubbels en met verplicht mondmasker.

Alle verdere richtlijnen & maatregelen die we nemen voor een veilige cultuurbeleving lees je hier: www.blikveld.be/veilig-naar-cultuur

Opgelet: in eerdere communicatie (o.a. in magazine BLIkVELD sept-okt) werd nog de nieuwe reisvertelling 'Nordkapp Stories' aangekondigd. Michael Van Peel besliste echter uiteindelijk om voorlopig enkel met een herneming van zijn eerdere reisvertelling 'Van Peel tot Evenaar' te touren. Die speelde ook nooit eerder in 't Blikveld, dus ontvangen we hem hiermee met veel plezier in 't Blikveld! 

Stand-upcomedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis langs de kronkelpaden in zijn hoofd, van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara.
Hij vertelt een reisverhaal over de 10.000 kilometer tussen Antwerpen en Dakar. Niet met een hi-tech rallywagen, maar met een twintig jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Een ouderwets avontuur met oerdegelijke technologie. Via omwegen natuurlijk; de kortste weg is immers zelden de interessantste.

Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en modderpistes in de brousse van Senegal.

Opgelet: dit is geen comedyshow, maar wel een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.