Zomer in Blik: Tom Vanstiphout & Nina Babet Soundcheck Songs & Backstage Stories

Tickets
  • zo4 juli '21van20.15 uurtot21.30 uur

Deze twee gepassioneerde en getalenteerde muzikanten gidsen ons op een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en The Beatles.

Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven on the road. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.

Ze deelden reeds het podium met gelouterde artiesten als Milow, Bryan Ferry, Admiral Freebee, Bart Peeters, Clouseau… Nu is het voor Nina Babet en Tom Vanstiphout eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan!

In maart 2020 moesten we dit concert als eerste zaalvoorstelling op de dag zelf nog last-minute cancelen omwille van de aankomende lockdown; wisten we toen veel wat er nog op ons zou afkomen... We zijn dan ook erg blij dat we hen uiteindelijk meer dan een jaar later alsnog kunnen verwelkomen, deze keer in het kader van "Zomer in Blik"!

Dit concert kadert binnen "Zomer in Blik", een aantal kleinschaligere en coronaveilige zomervoorstellingen die we in juli organiseren (als alternatief voor de afgelaste ZomerZondagen). Deze voorstellingen voor zittend publiek vinden bij voorkeur plaats in openlucht in het amfitheater aan de achterzijde van GC 't Blikveld. 

We verkopen voorlopig echter maar het aantal tickets dat volgens de geldende corona-richtlijnen voor de cultuursector ook zou passen op onze zaaltribune (lees: 1 lege stoel tussen publieksbubbels). Op die manier kunnen we in geval van slecht weer toch nog schakelen naar een zaalconcert binnen in 't Blikveld, zodat niemand nat hoeft te worden en iedereen ongestoord kan genieten. Onze zaal beschikt daarbij alvast over een performante zaalventilatie met gebruik van 100% buitenlucht & een permanente CO2-monitoring. Het spreekt voor zich dat we ook alle andere overheidsregels zullen respecteren.

Video