Zomer in Blik: Steven Goegebeur Best of

Laatste tickets
  • zo25 juli '21van20.15 uurtot21.45 uur

Steven Goegebeur heeft 3 soloshows op zijn palmares (allen passeerden ook door de jaren in 't Blikveld) en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de comedywereld.

Speciaal voor jou brengt hij het allerbeste uit tien jaar comedy.

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van.

Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Deze voorstelling kadert binnen "Zomer in Blik", een aantal kleinschaligere en coronaveilige zomervoorstellingen die we in juli organiseren (als alternatief voor de afgelaste ZomerZondagen). Deze voorstellingen voor zittend publiek vinden bij voorkeur plaats in openlucht in het amfitheater aan de achterzijde van GC 't Blikveld. 

We verkopen voorlopig echter maar het aantal tickets dat volgens de geldende corona-richtlijnen voor de cultuursector ook zou passen op onze zaaltribune (lees: 1 lege stoel tussen publieksbubbels). Op die manier kunnen we in geval van slecht weer toch nog schakelen naar een zaalvoorstelling binnen in 't Blikveld, zodat niemand nat hoeft te worden en iedereen ongestoord kan genieten. Onze zaal beschikt daarbij alvast over een performante zaalventilatie met gebruik van 100% buitenlucht & een permanente CO2-monitoring. Het spreekt voor zich dat we ook alle andere overheidsregels zullen respecteren.

Video