Overzicht verplaatste/afgelaste activiteiten (corona)

Alle culturele, sportieve, toeristische en recreatieve evenementen werden door de federale overheid ondertussen verboden tot en met 30 juni.
Daarnaast mogen er in juli & augustus ook geen festivals plaatsvinden.

Wat betekent dit voor onze programmatie?

PODIUMAANBOD

Al onze nog resterende podiumvoorstellingen tot en met eind juni worden geannuleerd. Het doek valt dus over ons huidige podiumseizoen.

Hieronder vind je een overzicht van alle verplaatste of geannuleerde voorstellingen:

Kocht je een ticket voor een van deze voorstellingen?

Alle ticketkopers van de resterende voorstellingen werden reeds per mail (of telefoon) door ons verwittigd.
Indien gewenst, betalen we steeds de reeds betaalde tickets volledig terug.

SOLIDARITEITSACTIE #ticketvoorcultuur

Je hebt echter ongetwijfeld in de pers reeds vernomen dat ook de cultuursector zwaar te lijden heeft onder deze crisis. Vele cultuurwerkers (uitvoerende artiesten, maar ook licht –en geluidstechnici, bookers, regisseurs,,…) komen volledig en voor een lange tijd zonder inkomsten te staan. Ze kunnen daarbij helaas ook niet altijd rekenen op een van de ingevoerde noodmaatregelen: lees hier enkele concrete getuigenissen.

Het gemeentebestuur van Bonheiden toonde reeds haar grote hart voor cultuur, en voorziet van het opgerichte gemeentelijke coronafonds een solidariteitsbijdrage voor de getroffen artiesten & crew van onze geannuleerde voorstellingen (30% van de oorspronkelijke gages).

We durven echter bijkomend ook het ‘cultuurhart’ van ons publiek aan te spreken. Daarom vroegen we aan de ticketkopers van de geannuleerde voorstellingen of ze eventueel (een gedeelte van) het bedrag van hun tickets willen doneren. Wij engageren ons dat deze donaties bijkomend en evenredig zullen verdeeld worden over de betrokkenen van de 8 definitief geannuleerde podiumproducties uit ons aanbod (zowel vrije als schoolprogrammatie). Waarbij we natuurlijk benadrukken dat dit een vrijblijvende optie is, en we ook alle begrip hebben voor personen die dat financieel momenteel niet aankunnen.

Hoe schenken?

Laat ons uiterlijk tegen 17 mei 2020 weten of je een gedeelte of het volledige bedrag van je reeds betaalde tickets wil schenken voor deze actie. Het eventuele resterende deel storten we dan nog terug. Wie niet reageert, beschouwen we als volledig terug te betalen orders.

Belangrijk om te weten:

  • Om het overzicht te bewaren en verder praktisch te kunnen werken, verzenden wij deze mails telkens per voorstelling.Zo kan het dus zijn dat je als klant verschillende mails zal ontvangen.

  • We hebben daarbij enkel info van de klant die de tickets aankocht bij ons. Indien je bij je bestelling ook tickets voor andere personen aankocht, veronderstellen wij dat jij deze personen zelf verder informeert over de annulatie en eventuele terugbetaling.

  • We kunnen daarbij ook enkel een (gedeeltelijke) terugbetaling regelen via de persoon die de effectieve aankoop deed. Het geld wordt namelijk door onze betaalprovider MOLLIE automatisch teruggestort op de rekening van waaruit het oorspronkelijk betaald werd (zichtrekening of kredietkaartrekening). Wie de tickets aan onze balie betaalde (cash of via bancontact van de balie), zal door ons wel nog gecontacteerd worden om een rekeningnummer op te vragen.


Het zijn hectische tijden, dus geef ons even tijd om alles administratief correct af te handelen. Heb je tegen 31 mei nog steeds jouw gekozen terugstorting niet ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze balie via blikveld@bonheiden.be of 015 50 28 70.

VORMINGSAANBOD

Alle deelnemers aan onze (jaar)cursussen & workshops binnen deze periode zijn reeds persoonlijk op de hoogte gebracht. Bij verdere vragen kan je ons bereiken via blikveld@bonheiden.be of 015 50 28 70.

EXPO

ZOMERZONDAGEN

De 39ste editie van de ZomerZondagen (5-12-19-26 juli 2020) werd noodgedwongen afgelast. Klik hier voor meer info.

WAT MET ONS SEIZOEN 20-21?

Aangezien het momenteel nog onduidelijk is welk maatregelen er al dan niet nog van kracht zullen zijn na de zomer werd alvast besloten om voor komend seizoen 20-21 geen seizoensbrochure uit te brengen. We trachten voorlopig enkel korter op de bal te communiceren via onze digitale kanalen: website, sociale media,… 

Klik hier voor de huidige info over het vormingsaanbod en podiumaanbod van seizoen 2020-2021.

VERDERE INFO?

Gepubliceerd opdinsdag 21 april 202015.00 u.