Nuttige info ivm Vriendenpas + ticketstart 24/25

Ons aanbod staat online! Ga dus al zeker eens grasduinen door onze website! De ticket­ver­koop met Vriendenpas (enkel podiumaanbod) start op do. 13/06 om 19u. via onze website. Losse tickets + inschrijving vorming kan pas vanaf do. 20/06 om 10u.

Praktische info start online ticketverkoop met Vriendenpas (13 juni om 19 u.):

 • Stipt om 19 u. verschijnt op onze website (zowel op de thuispagina www.blikveld.be als www.blikveld.be/tickets) de link naar de verkoopspagina van de Vriendenpas 24/25 + bijhorende tickets.
 • We werken bij de start van de ticketverkoop met een elektronische wachtrij. Deze toepassing start automatisch wanneer er teveel mensen tegelijkertijd tickets willen reserveren. Blijf in de wachtrij en wees geduldig! De pagina vernieuwen levert je geen voordeel op en je loopt dan zelfs het risico dat je jouw plaats kwijtraakt en achteraan opnieuw moet aanschuiven.
 • Je kan bij de betaling van je reservatie kiezen voor bancontact, kredietkaart, KBC-app, waardebon of overschrijving. 
 • Hoe gebruik je voor de (gedeeltelijke) betaling van je tickets een waardebon? Klik hier voor alle info.
 • Merk je na aankoop van je Vriendenpas & bijhorende tickets dat je toch nog een voorstelling vergeten bent? Zoek dan de voorstelling op via www.blikveld.be/podium en klik daar op de desbetreffende ticketknop. Vervolgens kan je daar een ticket aan Vriendenprijs aankopen mits ingave van de Vriendenpas-code die op je reeds aangekochte Vriendenpas staat vermeld.
 • Na betaling van je reservatie krijg je een ticketbevestiging in je mailbox. Dit kan in de piekverkoop heel even duren, dus wees geduldig. Controleer eventueel ook even de spam/junkfolder van je mailbox ('ongewenste mail') of voeg vooraf blikveld@bonheiden.be al toe aan je 'veilige contacten' om dit te vermijden. 
 • Via de bevestigingsmail krijg je 2 mogelijkheden om je tickets te bewaren: een downloadlink naar een pdf-versie van je tickets of de mogelijkheid om ze makkelijk via de nieuwe Ticketmatic App te beheren (een aanrader!).
  > Klik hier voor alle info over de Ticketmatic App.
 • Vanaf ma. 17/06 om 8.30 u. kan je ook terecht aan onze balie (fysiek of telefonisch) voor de aankoop van een Vriendenpas en bijhorende tickets.
  > Opgelet: de losse ticketverkoop voor ons podiumaanbod + inschrijvingen voor ons vormingsaanbod starten pas vanaf do. 20/06 om 10 u.

Nog verdere vragen?
Op do. 13/06 is onze balie enkel telefonisch bereikbaar tot 20 u. bij eventuele problemen met je reservatie. Verder kan je mailen naar blikveld@bonheiden.be