Tom Vanstiphout & Nina Babet (nieuwe datum!) Soundcheck Songs & Backstage Stories

Laatste tickets
  • wo10 juni '20van20.15 uurtot21.45 uur

Opgelet: dit concert stond normaal gepland op do. 12 maart 2020, maar werd omwille van de corona-situatie verplaatst naar wo. 10 juni 2020. Alle tickethouders werden per mail verwittigd en tickets blijven gewoon geldig. Wie toch terugbetaling wenst, moet dit uiterlijk voor 20 april laten weten via blikveld@bonheiden.be of 015 50 28 70.

>>> De voorstelling zal ook op deze nieuwe datum vanzelfsprekend enkel plaatsvinden als de maatregelen niet verlengd worden. We volgen de verdere evolutie & richtlijnen op de voet en informeren de tickethouders zodra hierover uitsluitsel is.

Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen.

Want na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.

Verwacht geen voorgeprogrammeerde voorstelling die tot achter de komma is ingestudeerd en uitgeschreven. Verwacht eerder een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.

Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven ‘on the road’. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.

Video