Raf Walschaerts, Venus In Flames & Neeka Song Circle

Tickets
  • do27 oktober '22van20.15 uurtot21.45 uur

De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen.

Met de kracht van hun liedjes & stem en met spontane gesprekken over het hoe en waarom in wisselwerking met elkaar & het publiek. Relaxed, ongedwongen en hartverwarmend. Meer heeft een mens soms niet nodig.

Raf Walschaerts kennen we natuurlijk als de helft van het fantastische Kommil Foo, artiest in hart en nieren. Ilse Goovaerts (Neeka) is een vaste waarde geworden in de Belgische muziek en kiest na 5 albums in het Engels voor het Nederlands. Jan De Campenaere is de man achter Venus In Flames, zanger en liedjesschrijver van bekende en minder bekende Belpop-parels.  

Raf, Ilse en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen, in een unieke samenwerking voor de theaters.

En nog een extraatje: zowel Neeka als Venus In Flames brengen in 2022 een nieuw album uit, de liedjes hieruit zullen zeker doorsijpelen in deze voorstelling.

Bezetting: Raf Walschaerts (zang, gitaar), Ilse Goovaerts/Neeka (zang, gitaar, piano) en Jan De Campenaere/Venus In Flames (zang, gitaar)