Riguelle, Hautekiet & The Rednecks A few songs in defense of Mr. Randy Newman (try-out)

Tickets
  • do24 september '20van20.15 uurtot21.30 uur

CORONA-UPDATE:
Dit concert zal coronaproof plaatsvinden met min. 1 meter afstand tussen ticketbubbels en met verplicht mondmasker.

Alle verdere richtlijnen & maatregelen die we nemen voor een veilige cultuurbeleving lees je hier: www.blikveld.be/veilig-naar-cultuur

Samen met een straffe band gaan Jan Hautekiet en Patrick Riguelle in ‘A Few Songs in Defense of Randy Newman’ met hart en ziel een fijne selectie uit de elf reguliere albums van Randy Newman te lijf.

Randall Stewart Newman komt uit een onwaarschijnlijk muzikale familie en trad in de voetsporen van verschillende aan Hollywood verbonden nonkels van hem door zijn eigen popmuziek te laten baden in een uitgesproken filmische sfeer. Sterker nog, zijn songs kunnen gerust de vergelijking met kortfilms doorstaan. Dat levert soms vunzige, sarcastische en eeuwig actuele portretten van klein en groot Amerika op, maar zorgt ook voor hartverscheurende en van schuld en boete uitpuilende ballades over verloren en verlopen liefdes.

Bezetting: Patrick Riguelle (zang en gitaar), Jan Hautekiet (piano), Tim Vandenbergh (contrabas), Seraphine Stragier (cello, harp en viool), Bertel Schollaert (sax), Sep François (percussie) en Niels Van Heertum (euphonium)