Max Last Spinnenmetenknippen (6+/locatietheater)

Tickets
  • zo20 oktober '19van14.00 uurtot15.00 uur
  • zo20 oktober '19van16.00 uurtot17.00 uur

Op locatie: kerkhof Rijmenam, Weynesbaan 16 - Rijmenam

‘Spinnenmetenknippen’ is een muzikale wandelvoorstelling en vertelt het verhaal van Lily. Zij woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag.

Max Last vertelt met muziek, dans en woord over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde. Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor en op kindermaat.

Spel: Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet, Elias Vandenbroecke en Wide Vercnocke
Coaching: Koen Monserez
Dramaturgie: Stefanie Lambrechts

OPGELET: deze wandelvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar en hun gezin vindt plaats in openlucht op het kerkhof van Rijmenam. Draag dus zeker geschikte kledij!

“Kinderen met hun ouders worden letterlijk meegenomen in een schoon verhaal zonder taboe. Een lach, een traan… “Mama, hoe ga jij doodgaan?” hoorde ik een kind na afloop vragen; het werd netjes van antwoord gediend. Er kwamen meer vragen en meer antwoorden, ook van anderen… Opzet geslaagd!” (Roel Van Roosbroeck, verantwoordelijke begraafplaatsen Leuven)

Klik hier voor het verslag van Radio 2 over de voorstelling.

'Spinnenmetenknippen' - Max Last from Laurian Callebaut on Vimeo.

  • scènefoto Spinnenmetenknippen Illias Teirlinck
  • scènefoto Spinnenmetenknippen Illias Teirlinck
  • scènefoto Spinnenmetenknippen Illias Teirlinck
  • scènefoto Spinnenmetenknippen Illias Teirlinck