Kunstendag wordt Kunstenpakket Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

  • ma9 november '2008.30 uurtotvr13 november '2012.00 uur

Maak zelf kunst met het kunstenpakket voor kinderen!

Voor alle kunstenaars in spe, die graag naar onze kunstendag voor kinderen hadden willen komen, maar waar het corona-virus dit jaar een stokje voor steekt, heeft GC ’t Blikveld een kunstenpakket samengesteld.

Het kunstenpakket bevat alle materialen en instructies waarmee je 2 kunstwerken kan maken. En een kroon. Want 15 november, dat is ook Koningsdag. Daarom krijgen alle kinderen die dag een kroon, zoals echte koningen en koninginnen! Het kunstenpakket kan je afhalen aan de balie van GC ’t Blikveld. Wel op tijd bestellen, want we hebben er een beperkt aantal beschikbaar. Bestellen kan tot 1 november of tot zolang de voorraad strekt.

Hoe werkt het?

Bestel je kunstenpakket hier: 4 - 6 jaar of 7 - 9 jaar . Gebruik daarbij de juiste link per leeftijd: voor kinderen van 4 tot 6 jaar of voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Een kunstenpakket bevat materiaal voor 2 kunstwerken en een kroon. Je kan het kunstenpakket nadien met je ticket komen afhalen aan de balie van ’t Blikveld tussen 9 en 13 november 2020. Opgelet, op woensdag 11 november is de balie gesloten. 

Moest het echt niet lukken om het pakket te komen afhalen aan onze balie tijdens de voorgestelde openingsuren voorzien we een levering aan huis binnen Bonheiden/Rijmenam op vrijdagvoormiddag 13 november. Gelieve daarvoor contact op te nemen via sofie.teughels@bonheiden.be