Kunstendag voor Kinderen 4-12 jaar

Schrijf hier in
  • zo17 november '19van14.00 uurtot17.00 uur

Ook dit jaar verwelkomen we de kinderen in ’t Blikveld op een knotsgekke, creatieve namiddag in het kader van de ‘Kunstendag voor Kinderen’. In verschillende doorloopworkshops zullen ze creatief en beeldend aan de slag kunnen.

Wat er al zeker op het programma staat: 

* Fiets je eigen schilderij: neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets.

* Beeldhouwen met Ytong: Super stoer en lekker (niet) gevaarlijk! We leggen een hele tafel vol zagen, hamers, beitels, vijlen en ytongblokken. Vervolgens kunnen de kinderen zich volledig laten gaan om tot een plezant en kunstig resultaat te komen. We bevestigen het werkje op een plank en de kinderen kunnen het zo mee naar huis nemen.

* Cheese and shoot: tijdens deze in- en uitloop mogen passanten en toeschouwers in 5 verschillende installaties foto’s nemen van zichzelf en hun gezin/vrienden. Er worden 5 Ipads en materiaal ter beschikking gesteld. Cheese en shoot !!! 

De rest van het programma wordt later bekendgemaakt via onze website, BLIkVELD en sociale media.

Wanneer zondag 17 november 2019 van 14 tot 17 u.
Waar grote zaal GC ‘t Blikveld

GRATIS >>> wel graag vooraf inschrijven!