Jasper Steverlinck (nieuwe datum!) CHURCHES

Uitverkocht
  • do21 april '22van20.15 uurtot21.45 uur

COVID-UPDATE:
Dit kerkconcert kon omwille van de toen geldende covid-maatregelen niet plaatsvinden op de oorspronkelijke datum (vr. 28/01/22) en werd in overleg met de artiest verplaatst naar donderdag 21 april 2022.

Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum! De eerdere ticketkopers werden ook persoonlijk per mail door ons nog verwittigd!

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. Dit seizoen zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken, waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk.

De enige die hem vergezelt, is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met 'Night Prayer' reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt, is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en jij kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste tournee (2017-2019) en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.

Ongenummerde tickets

Video