Muziektheater De Kolonie In topform!

Tickets
  • do5 mei '22van20.15 uurtot22.00 uur

Deze drie Casanova’s zullen u tot in uw diepste vezels raken!

Niemand wordt gespaard! Allerminst deze charmante Drievuldigheid; potsenmaker Warre en klanktovenaars Bo en Gwen. Drie atleten in de fleur van hun leven waarvan de houdbaarheidsdatum nog lang niet overschreden is. Ondanks een pijntje hier, een zalfje daar en wat stram ongemak bij het ontwaken.

Deze drie Casanova’s confronteren u met hun blote ziel, hun naakte innerlijk, hun lillend bloedend vlees. Hoogstaande verscheurende poëzie, anekdotiek uit de goorste goot en naar adem snakkende melodieën zullen u tot in uw diepste vezels raken.

Aanschouw dit Olympische triumviraat dat u tegemoet treedt zonder kunstmatige gezichtscosmetica of anderszins verdoezelende correcties. Enkel hun rauwe oprechte blik en dito gehavende lijven zullen u verleiden en ontroeren.

Bo Spaenc maakte met Muziektheater De Kolonie de afgelopen jaren fel gesmaakte voorstellingen samen met straffe vertellers als Peter De Graef, Tania Van der Sanden, Vic De Wachter en Bruno Vanden Broecke, telkens omringd door knallende en originele livemuziek. Nu is het aan de immer energieke Warre Borgmans die zich in het zweet werkt. Live aangevuurd door de muzikale fusees van Bo Spaenc en Gwen Cresens. Deze knalvoorstelling is de opvolger van 'Mevrouw Bob', 'DeWattman' en 'De Woordenaar' (allen eerder te gast in 't Blikveld).

Uit de pers:
"In Topform is een voorstelling waarin je als theaterliefhebber kan thuiskomen. De gastheer draagt het hart op de tong, de muzikanten dragen de gastheer op hun melodieën doorheen de tijd en de verbeelding. Die tijdsreis doet lachen, slikken en met verkwikt gemoed huiswaarts keren. In Topform is een swingend én breekbaar zelfportret van Warre Borgmans, een zeldzaam veelzijdig theater- en filmacteur. (Knack ***)

Spel, tekst & concept: Warre Borgmans
Compositie & concept: Bo Spaenc
Livemuziek: Bo Spaenc (percussie & toetsen) & Gwen Cresens (accordeon)
Occasionele coaching: Sam Bogaerts