The Cosmic Carnival (NL) Fleetwood Mac – The incredible story

Wachtlijst
  • do9 november '23om20.15 uur

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de Brits-Amerikaanse formatie talloze bezettingswissels en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire.

Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’, maar uiteraard ook ‘Oh Well’ en ‘Rhiannon’.

Daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vier seizoenen en ruim 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door The Cosmic Carnival (winnaar ‘Grote Prijs van Nederland 2009’).

Bezetting: Max Horak (zang & gitaar), Indra Salima (zang, gitaar & toetsen), Nicolas Willem Schuit (zang & gitaar), Wies Peeters (zang), Gerben van Etten (toetsen & zang), Vincent Moes (bas & zang) en Tom van Sadelhoff (drums)

Video