Wat met ons cultuurseizoen 20-21?

Dat het bijzondere tijden zijn, hoeft niet meer gezegd. De afgelopen maanden waren in alle opzichten anders: geen podiumvoorstellingen, geen cursussen en geen tentoonstellingen. Het culturele leven in ‘t Blikveld staat sinds half maart zo goed als stil…

Mocht je er aan twijfelen: we missen het dagelijkse komen en gaan van onze bezoekers, artiesten, lesgevers,... in onze gebouwen enorm! We hopen dat het goed gaat met jullie en kijken erg uit naar de dag dat we elkaar opnieuw in levende lijve mogen ontmoeten.

Op dit moment is het echter nog niet duidelijk welke maatregelen er in het najaar zullen gelden voor onze werking. We besloten dan ook reeds om dit jaar geen nieuwe seizoensbrochure uit te brengen, en voorlopig enkel korter op de bal te communiceren via onze digitale kanalen: website, sociale media,…

Abonneer je dus ook zeker op onze nieuwsbrief via www.blikveld.be/nieuwsbrieven als je up-to-date wil blijven over onze werking!

VORMINGSAANBOD 20-21

Ons vormingsaanbod staat bijna volledig op punt. Ook enkele cursussen die de afgelopen maanden moesten geannuleerd worden, hebben we daarbij nog een plaats kunnen geven in het nieuwe programma.

We weten nog niet hoe de toekomst er zal uitzien, maar we passen ons zo goed mogelijk aan de nieuwe omstandigheden aan en hopen jullie zo op een veilige manier snel te kunnen terugzien voor een cursus of workshop uit ons aanbod.

Vanaf dinsdag 23 juni om 10 u. kan je ons nieuwe vormingsprogramma 20-21 online bekijken via www.blikveld.be. Je kan dan ook meteen inschrijven: bij voorkeur online, maar we blijven tijdens de gebruikelijke openingsuren ook bereikbaar via 015 50 28 70 of blikveld@bonheiden.be.

PODIUMAANBOD 20-21

Ook ons nieuwe podiumaanbod was volledig klaar en we stonden te popelen om het trots aan jullie voor te stellen. Het was namelijk uitgebreider en gevarieerder dan ooit: met zowel klinkende namen en te ontdekken straf talent, zowel in onze zaal als op locatie,...

Helaas is het momenteel nog te onduidelijk wat er op dit vlak na de zomer al dan niet terug mogelijk zal zijn. Zowel qua eventuele bijkomende, tijdelijke maatregelen in functie van de gezondheid van de toeschouwers & medewerkers, als op productioneel vlak: sommige nieuwe producties geraken namelijk in de problemen, omdat ze momenteel niet kunnen repeteren en/of geplande try-outs & premières reeds weggevallen zijn deze zomer. We zijn op dit moment dan ook continu in overleg met de sector, bookers & artiesten,… en zoeken volop naar mogelijke (tijdelijke) oplossingen. 

Daardoor hebben we beslist voorlopig nog niet te communiceren over dit nieuwe podiumaanbod en dus ook nog geen ticketverkoop op te starten. Wordt ongetwijfeld later vervolgd...

Gepubliceerd opwoensdag 6 mei 202010.50 u.