Collectief Verlof Moenieworrenie - 1ste graad lager onderwijs Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Reserveer hier
  • vr25 maart '22om10.00 uur
  • vr25 maart '22om13.45 uur

De voorstelling is volzet op vrijdag 25 maart 2022 om 13.45 u. 

Er zijn nog 70 plaatsen vrij voor de voorstelling op vrijdag 25 maart 2022 om 10 u. 

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen.  Samen zijn ze onderweg. Naar … ergens, waar zorgen niet bestaan. De bestemming is onduidelijk, maar ze hebben elkaar en ze zijn vastberaden er te geraken. (Als dat maar goed komt!)

De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen, hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar.

Een beeldende en fysieke familievoorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten.

Collectief Verlof maakt met Moenieworrienie een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen.

Van en met: Heleen Desmet, Bart van der Heijden, Tom Viaene en Matilde Quirynen

Voor eerste graad lager onderwijs

Video