Circus Ronaldo (vr.) La Cucina dell'Arte (12+)

Uitverkocht
  • vr8 november '19van20.15 uurtot21.45 uur

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. De dwaze, menselijke machtsspelletjes zijn ook in La Cucina dell’Arte het hoofdthema. De hiërarchie achter de potten en pannen en de relatie tussen de meesterkok en het keukenhulpje zijn droomsituaties voor deze clowns.

Danny Ronaldo ging in de leer bij de Siciliaanse meesterpizzaiolo Paolino Bucca en een 19de eeuwse keukenkar op karrewielen werd aanzienlijk gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen. Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het ‘breekbare’ spektakel beginnen…

La Cucina ontving sinds 2002 vijfsterrenrecensies en staande ovaties van Reykjavik tot Lissabon, van Sydney tot Hong Kong. Ook in ‘t Blikveld trok deze voorstelling eerder al uitverkochte zalen in 2005 en 2011. Na meer dan 500 voorstellingen, 150. 000 km op rondreis, 4.500 gebroken borden en meer dan 800 kg deeg, willen Danny en David Ronaldo hun tour in schoonheid eindigen.

Mis dit niet!

Uit de pers:
“Danny en David slagen er meesterlijk in zowat alles in het honderd te laten lopen, en toch briljant te schitteren. Ronaldo meemaken is een heerlijke belevenis.” (De Standaard)

“De vrolijkste keuken ter wereld. De toeschouwers zitten zo heel erg in de voorstelling dat elke volwassene een uur lang een onbevangen kind is. De stijfste hark schatert met de capriolen en de slapstick.” (De Morgen ****)

Video

  • Circus Ronaldo Benny De Grove
  • Circus Ronaldo Bart Van Der Moeren
  • Circus Ronaldo Benny De Grove