Zomer in Blik: Geert Verdickt (Buurman solo) Einzelgänger

Tickets
  • zo18 juli '21van20.15 uurtot21.45 uur

Buurman-frontman Geert Verdickt brengt deze keer alles terug naar de essentie. Autobiografisch, zoals steeds. Naakt en onversneden, met een verbeelding die vrij spel krijgt.

Over liefde in verschillende gedaanten. Vlijmscherpe observaties van het romantische falen, maar ook een boodschap van hoop en licht. Eindes met een nieuw begin. En natuurlijk ook enkele van de 'oude hits' (Rocky, London Stansted, God, ik & Marjon,...)

Eén man, een gitaar en een hoop verhalen.

Sinds april 2020 moesten we dit concert al een aantal keer cancelen omwille van het gekende virus. We zijn dan ook erg blij dat we Geert Verdickt uiteindelijk meer dan een jaar later alsnog kunnen verwelkomen, deze keer in het kader van "Zomer in Blik"!

Dit concert kadert binnen "Zomer in Blik", een aantal kleinschaligere en coronaveilige zomervoorstellingen die we in juli organiseren (als alternatief voor de afgelaste ZomerZondagen). Deze voorstellingen voor zittend publiek vinden bij voorkeur plaats in openlucht in het amfitheater aan de achterzijde van GC 't Blikveld. 

We verkopen voorlopig echter maar het aantal tickets dat volgens de geldende corona-richtlijnen voor de cultuursector ook zou passen op onze zaaltribune (lees: 1 lege stoel tussen publieksbubbels). Op die manier kunnen we in geval van slecht weer toch nog schakelen naar een zaalconcert binnen in 't Blikveld, zodat niemand nat hoeft te worden en iedereen ongestoord kan genieten. Onze zaal beschikt daarbij alvast over een performante zaalventilatie met gebruik van 100% buitenlucht & een permanente CO2-monitoring. Het spreekt voor zich dat we ook alle andere overheidsregels zullen respecteren.

Video