Brood Bakken

Uitverkocht
  • za15 oktober '22van09.00 uurtot12.00 uur

Niets heerlijkers dan de geur van je eigen versgebakken brood!

Met amper vier ingrediënten (bloem, water, gist en zout) gaan we aan de slag. Alle stappen van het broodbakproces komen aan bod: keuze van de ingrediënten, afwegen, kneden, rijstijden, vormen ‘opbollen’ en het brood afbakken. We kneden met de hand, maar ook met de
keukenrobot. Je kiest zelf of je een bakvorm of rijsmandje gebruikt. Je zult versteld staan van de eindeloze mogelijkheden die je hebt om je brood je eigen smaak en touch te geven.

Je gaat niet alleen naar huis met je kraakverse broden, maar vooral met véél goesting om zelf aan de slag te gaan.

Wie Anja Lens (www.shelter-buitengewoon.com)
Wanneer zaterdag 15 oktober 2022 van 9 tot 12 u.
Waar in het atelier van Shelter-Buitengewoon, Bleukstraat 3, 2820 Rijmenam

De prijs is inclusief basisrecepten, een extra kilo bloem en tarwe.