Blik achter de schermen

Ook al blijven de deuren van onze zaal momenteel voor publiek gesloten, er stonden wel degelijk veel artiesten op ons podium de afgelopen weken...

Voorlopig blijft onze podiumzaal jammer genoeg nog steeds gesloten voor publiek en moeten we continu geplande voorstellingen annuleren en waar mogelijk verplaatsen naar 'betere tijden'. De afgelopen en komende weken ondersteun(d)en we echter wel diverse professionele gezelschappen en artiesten in deze moeilijke tijden door hen een coronaproof repetitieplek te geven. Zij werken namelijk nog steeds kei hard verder aan nieuwe producties, in de hoop ze zo snel mogelijk voor publiek te mogen tonen.

Zo verwelkomende we midden januari de ploeg van theaterproductie 'De Reuzendoder' (met o.a. Geert Van Rampelberg, Mieke De Groote en Clara Cleymans) in onze zaal voor hun 'afmonteerweek' (generale repetitiefase, inclusief techniek) van hun voorstelling. Normaal hadden we deze voorstelling in februari ook graag aan ons publiek voorgesteld, maar dat werd noodgedwongen uitgesteld naar januari 2022.

Ook Circus Ronaldo werkte in onze zaal ondertussen meer dan een week aan hun nieuwe voorstelling 'Sono io?'. Ook die voorstelling van en met vader Danny en zoon Pepijn Ronaldo hopen we ooit te kunnen tonen aan ons publiek.

Het kindertheatergezelschap 'Sprookjes Enzo' gebruikte onze zaal afgelopen week om een nieuwe circus-vuuract ('Hope.2') te maken en er volgen ook nog opnames van een videotrailer. Zij hopen dit jaar met deze show nog in openlucht te kunnen touren door Vlaanderen.

Tot slot kwamen ook muzikant Jelle Cleymans, komiek Joost Van Hyfte en sportjournalist Christophe Vandegoor al wat repeteren aan hun nieuwe theatertour 'Knechten van de koers'. Deze voorstelling zal volgend seizoen ook te zien zijn in 't Blikveld.

Volg ons zeker via Facebook en Instagram, waar we regelmatig een blik achter de schermen tonen tijdens dergelijke repetities.

Gepubliceerd opwoensdag 10 februari 202119.10 u.