Circus Ronaldo Applaus (5+)

Uitverkocht/wachtlijst
  • vr2 oktober '20van18.00 uurtot22.00 uur
  • za3 oktober '20van17.00 uurtot21.00 uur
  • zo4 oktober '20van17.00 uurtot21.00 uur

Applaus is ontstaan uit een grote culturele stilte. Het verhaal van een circus zonder publiek, de eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt, een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes, een dichtgetimmerde ingang. Circus Ronaldo moest de deuren sluiten… of toch niet?


Tijdens deze 'wandelvoorstelling' blijft de circustent leeg. Je gaat van wagen naar wagen, van personage naar personage. In je eigen kleine bubbel stap je doorheen het circus, gluur je stiekem onder het tentzeil door en ontdek je plekjes waar je nog nooit eerder was. Iedereen die je doorheen je traject ontmoet, draagt het zelfde verlangen: wil jij even naar me kijken?

Een voorstelling zonder applaus, maar vol intens verlangen.
Van sluimerende melancholie tot speelse hoop, van troostende illusie tot een ruwe realiteit. Kortom, pure Ronaldo!

'Applaus' is een bijzondere ontdekkingstocht, speciaal gecreëerd voor deze huidige tijd. 

Geschikt voor jong en oud vanaf 5 jaar.

Spel: o.a. Danny Ronaldo, David Ronaldo, Pepijn Ronaldo, Angelo Ronaldo, Karel Creemers, Seppe Verbist en Corneel Didier

Circus Ronaldo speelt 28 keer per dag een afgelaste voorstelling. Alles is even breekbaar als ontroerend. **** (De Volkskrant NL)

Praktisch

Elke avond (op vrijdag vanaf 18 u. en op zaterdag & zondag vanaf 17 u.) vertrekt er om de acht minuten een nieuwe publieksbubbel (max. 10 personen) voor een reis door het circus, zodat de verschillende publieksbubbels niet in contact komen met elkaar. In totaal zijn er 6 scènes van telkens 8 min. op verschillende locaties doorheen je traject in het circusdorp. In totaal duurt je wandelvoorstelling +/- 50 min.

Per tijdsslot verkopen we 1 bubbelticket aan € 60, waarmee dus 1 publieksbubbel (tot max. 10p) kan deelnemen.

‘Applaus’ beleef je namelijk met je eigen ‘contactbubbel’. Stel dus zelf jouw publieksbubbel samen tot max. 10 personen. Deze kan momenteel bestaan uit alle leden van je eigen gezin ('huisbubbel'), al dan niet nog aangevuld met familie of vrienden uit je eigen 'vaste bubbel van 5' en/of extra kinderen. Deze samenstelling is de verantwoordelijkheid van de ticketkoper zelf. Binnen een publieksbubbel kan namelijk onmogelijk het ganse traject 'social distance' gegarandeerd worden. We vragen echter wel aan alle toeschouwers vanaf 12 jaar om gedurende het hele parcours een mondmasker te dragen. De acteurs behouden zelf overal min. 2 meter afstand van het publiek en zorgen verder ook nog voor extra maatregelen (o.a. ventilatie in woonwagens, niets aanraken onderweg,...), zodat alles echt wel veilig & coronaproof kan verlopen.

Opgelet: voor rolstoelgebruikers vraagt Circus Ronaldo om wel slechts tot max. 6 andere personen in je 'publieksbubbel' op te nemen, dit om de zichtbaarheid voor iedere toeschouwer in de bubbel te garanderen. Bij 2 scènes in een woonwagen is het namelijk helaas niet mogelijk om met een rolstoel binnen te kunnen, maar kan de scène wel deels mee gevolgd worden van buitenaf. Gelieve ons in geval van een rolstoel ook zeker vooraf te verwittigen via blikveld@bonheiden.be, zodat het circus er tijdens jouw traject in de mate van het mogelijke rekening mee kan houden.