Alex Agnew (extra show!) Wake Me Up When It's Over

Uitverkocht/wachtlijst
  • di12 september '2320.15 uurtotwo13 september '2322.15 uur

Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!

Van elk verkocht ticket gaat €1 naar het Yamina Krossa Fonds dat fondsen verzamelt voor borstkankeronderzoek (meer info: https://www.vub.be/onderzoek/fonds-yamina-krossa#vub-yamina-krossa-fonds).

In seizoen 2023-2024 vieren we "25 jaar GC 't Blikveld", en als seizoensopener hebben we alvast deze klinkende comedynaam eindelijk nog eens kunnen strikken! 

Alex Agnew stond al in 2005 voor het eerst in 't Blikveld met zijn allereerste comedyshow 'Ka-Boom!'. Nadien passeerde hij doorheen de jaren nog met verschillende andere shows, maar zijn laatste passage dateerde toch al van 2012. Hoog tijd dus om hem nog eens te laten knallen in onze zaal!

Uit de pers:
"Castreren met de rits van een pennenzak. Alex Agnew krijgt zalen terecht gevuld met 'Wake Me Up When It’s Over'. Zijn Jongste show is even fors en expliciet als voorheen, maar de nodige zelfrelativering vermijdt een verzuurde man die staat te schreeuwen aan de zijlijn van de geschiedenis." (Het Nieuwsblad)

"Ook negende voorstelling van Alex Agnew scoort. Ja, deze ‘oude lul’ kan nog steeds zware thema’s verlichten met een vettige lach." (De Morgen)

"...omdat het publiek dan al even uit zijn hand smult. Want dat blijft na al die jaren de onverwoestbare kracht van Alex Agnew: zijn podiumpersona" (De Standaard)

"Alex Agnew geeft in zijn negende comedyshow de post-pandemie-wereld een pandoering." (Knack)

Tekst en spel: Alex Agnew
Productie: Manu Van Heuckelom (Smart-Lab)
Setdesign, vormgeving & lichtontwerp: Manu Van Heuckelom, Kristof Blancquaert & Michiel De Clercq
Visuals en beeldbewerking: The Pack Flanders