DRIES BONGAERTS / RADIO NEGRA ZomerZondagen

gratis
  • zo24 juli '22van14.00 uurtot23.00 uur
  • Terras - vanaf 14 u.
    Doorlopend (h)eerlijke hapjes & tapjes op het terras.

  • DRIES BONGAERTS (duo) – 19.30 u.
    Wie één song van deze Antwerpse troubadour hoorde, of hem live zijn gitaar zag aanslaan, kan het getuigen: niemand blijft onbewogen bij het werk van deze singer-songwriter. Het duurt maar enkele seconden voor je verkocht bent aan zijn doorleefde stem en rauwe nummers die balanceren tussen blues en folk.

  • RADIO NEGRA - 21 u.
    Radio Negra is een 7-koppige bende gepassioneerde muzikanten die je meeneemt op een reis vol multiculturele vibes. De band stond reeds op festivalpodia als Polé Polé Gent, Labadoux en Afro Caribbean Festival en is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een vette knipoog naar Manu Chao en zijn cultband Mano Negra. Ze brengen met een eigen twist ook hulde aan helden zoals La Pegatina, Bob Marley, UB40, The Specials,… Ambiance verzekerd!

Terras in samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking

Na twee 'ZomerZondagloze’ jaren door corona organiseert GC 't Blikveld tijdens de maand juli eindelijk opnieuw de traditionele ZomerZondagen op het domein van de Krankhoeve. Tijdens deze 39ste editie kan je zoals steeds al vanaf de namiddag genieten van een hapje & een drankje op het gezellige terras i.s.m. enkele lokale verenigingen. ’s Avonds zorgen we telkens voor sfeervolle openluchtconcerten van enkele straffe bands onder het vlinderzeil. Gratis toegang!